Sosnowiec
ul. Braci Mieroszewskich 2a
Telefon: 32 263 07 37
Market E. Leclerc


Dąbrowa Górnicza
ul. Jana III Sobieskiego 6
Telefon: 32 260 00 13
Centrum Handlowe Pogoria



Sosnowiec
ul. K. K. Baczyńskiego 25C
Telefon: 32 263 16 40
Galera Handlowa Atut



Sosnowiec
ul. Staszica 8B
Telefon: 32 332 94 14
Centrum Handlowa Plejada

KURIER InPost
przedpłata13,50zł

KURIER InPost
za pobraniem15,99zł

CARNILOVE konserwa DLA PSA 400G JAGNIĘCINA & DZIK

CARNILOVE

CARNILOVE konserwa DLA PSA 400G JAGNIĘCINA & DZIK

Nr kat.: 511631

Dostępność: - brak - zapytaj o dostępność

Cena: 9,99zł

Ilość: Do koszyka

Koszt dostawy

Carnilove Wild Wet Lamb & Wild Boar for Adult Dogs

Mokra karma o wysokiej zawartości mięsa i bez dodatku zbóż przeznaczona dla psów dorosłych. Karma pełnoporcjowa dla psów.

Skład:
jagnięcina (35%), dzik (32%), borówka (2%), żurawina (2%), malina (2%), minerały (1%), olej z łososia (0,1%).

Składniki analityczne:
białko surowe 10,8%, zawartość tłuszczu 6,9%, popiół surowy 2,5%, włókno surowe 0,4%, wilgotność 75%.

Dodatki dietetyczne na 1 kg:
witamina D3 (E671) 200 IU, cynk (E6) 15 mg, mangan (E5) 3 mg, jod (E2) 0,75 mg.

Instrukcje dotyczące karmienia: Ilość dobowa zależy od wieku, rozmiarów, poziomu aktywności i środowiska psa. Zalecaną ilość dobową przedstawiono w tabeli żywieniowej. Należy zadbać, aby pies miał stały dostęp do świeżej wody pitnej.

Wskazówka:
Karmę Carnilove Wild Wet można z powodzeniem łączyć z całą gamą suchej karmy Carnilove.

Tabela żywieniowa:

Małe psy (5–10 kg)

Średnie psy (10–25 kg)

Duże psy (≥ 25 kg)

W przypadku stosowania jako pełnoporcjowej karmy

200–400 g

400–800 g

W przypadku stosowania jako karmy uzupełniającej, 50% dziennego spożycia

100–200 g

200–400 g

 

Najlepiej zużyć przed upływem daty podanej na spodzie puszki. Data produkcji: 24 miesiące przed upływem daty ważności. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Podawać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Opinie: 0

Brak opinii o produkcie. Może warto dodać własną?